Werkwijze hulpvragen

Seun & Steun draait nu twee maanden. Hulpvragers melden zich, maar het aantal mag best wel groeien. Een enkele keer worden wij benaderd voor een karwei, dat te groot is.
Het is goed, dat u weet, waarvoor u Seun & Steun wel of niet kunt bellen, zeker, nu er meer vragen komen voor tuinwerkzaamheden.

Als het om een klus gaat, dan gaan wij uit van iets eenmaligs, dat binnen maximaal 2 tot 3 uren kan worden gedaan. Dus bijvoorbeeld niet een hele tuin, maar alleen een onderdeel van het tuinwerk, zoals een heg knippen, een gazon maaien, onkruid verwijderen. Feitelijk gaat het om iets, dat u gewoonlijk zelf kunt regelen, maar nu ineens even niet. Dit geldt natuurlijk ook voor werkzaamheden binnenshuis.

Als het duidelijk om méér werk gaat, dan zult u zelf een oplossing moeten zoeken. De vrijwilligers van Seun & Steun, zijn niet bedoeld als goedkope arbeidskrachten voor mensen, die best iemand kunnen inhuren voor een karweitje.

Bij twijfel of Seun & Steun iets voor u kan betekenen, kunt u ons gewoon benaderen, bij voorkeur op werkdagen tussen 10 en 11 uur in het Vierkant.
Verder telefonisch: 0612351389 of per e-mail: info@seunensteun.nl .