Actie Warm Hart KRO-NCRV én Stichting Seun & Steun

Op de website van KRO-NCRV is het duidelijk omschreven, “Wij geloven in een liefdevolle samenleving waarin plek is voor iedereen. Een samenleving die draait om iets minder ‘mij’ en iets meer ‘wij’. KRO-NCRV steunt graag initiatieven die hieraan bijdragen en wil de betrokkenheid bij een meer inclusieve samenleving belonen”. Dit zouden zomaar eens de woorden kunnen zijn een bestuurslid of helper van Seun & Steun!

 

Onlangs werd het bestuur van Seun & Steun benaderd door Pauline van Rijsoort. Pauline zit in de ledenraad van de KRO-NCRV en is sinds een flink aantal jaren werkzaam bij Het Hannemahuis, inmiddels dus al een aardige seun. Pauline gaf aan dat zij Seun & Steun graag voor wilde dragen als een van de goede doelen die mee doet aan de actie Warm Hart. Met deze actie wil de omroep vanuit een deel van haar ledengeld een goed doel met een eenmalige financiële bijdrage steunen. Wij zijn zeer vereerd dat Pauline ons voor wilde dragen en hebben deze kans dan ook met beide handen aangegrepen.

 

Inmiddels heeft Pauline Seun & Steun aangemeld en zijn we goedgekeurd om mee te doen aan de Actie Warm Hart. Ook is er voor ons een actiepagina aangemaakt op de website van KRO-NCRV. Het idee is dat alle goede doelen zoveel mogelijk stemmen verzamelen, en de 5 goede doelen met de meeste stemmen kunnen meedingen in de 3 geldprijzen die te verdelen zijn. Via onze “eigen” actiepagina kan vanaf 10 juni 2019 t/m 30 september 2019 gestemd worden. Op de actiepagina is te lezen waarom Pauline Seun & Steun heeft voorgedragen en waar we het eventueel gewonnen geld graag aan zou willen besteden.

 

Wilt u de actiepagina alvast bekijken? Dat kan, deze is te vinden op www.kro-ncrv.nl/warmhart/seun-steun en vanaf 10 juni 2019 kunt u tevens uw stem uitbrengen via deze actiepagina. We zouden natuurlijk heel graag bij de 5 doelen met de meeste stemmen willen eindigen, dus doen hierbij een beroep op iedereen die een stem uit wil brengen, om deze op onze mooie stichting uit te brengen, en het vooral voort te zeggen!